Parkeren Schiphol – Goedkoop & Veilig!

Parkeren Schiphol – Sinds kort bestaat de mogelijkheid om uw auto op een parkeerterrein van een hotel in de buurt van Schiphol te zetten met Mobypark. Nadat u uw auto geparkeerd heeft gebruikt u een speciale shuttle bus van het hotel om naar de luchthaven van Amsterdam te komen (inbegrepen in de prijs!). Uw auto staat op de beveiligde parkeerplaats van het hotel zodat u deze gerust achter kunt laten. Een shuttle bus vertrekt om gezette tijden naar de luchthaven. Dit geldt ook voor de terugreis, op Schiphol stapt u in bij de hotel transfer halte zodat u weer comfortabel en snel bij uw auto bent. En het mooie is dat de prijzen goedkoop zijn. Zo parkeert u al voor 30 euro 1 week uw auto bij een hotel van een bekende 3*/4*/5* keten (zoals Mercure, Hilton, Holiday Inn, Ramada, Steigenberger, Park Inn) in de omgeving van Schiphol Airport!

Parkeer uw auto bij een Hotel in de buurt van Schiphol en gebruik een gratis bus shuttle op de luchthaven te bereiken. Simpel, veilig en goedkoop. Ons advies: Mobypark
Parkeren Schiphol
Parkeren Schiphol – Parkeer je auto op een nette plek in de buurt van luchthaven Schiphol. Parkeer goedkoper dan op airport Schiphol. Gratis shuttle service! Voordelige tarieven. Dichtbij de luchthaven. Snel reserveren. Vind eenvoudig de parkeerplaats die bij je past. Vandaag online boeken! Via deze website vergelijk je parkeeraanbieders en prijzen bij alle grote luchthavens. Stressvrij en zonder zorgen. Het grootste parkeeraanbod – Altijd een plek die bij je past. Altijd verzekerd van de beste parkeerservice en 100% veilig. Boek nu eenvoudig online. Scherpe tarieven: Parkeren Schiphol.
Ga naar Mobypark